Het Dorenfest gaat dit jaar door!

Foto: Renkum voor Elkaar

Doorwerth – Na een succesvol Dorenfest in het afgelopen jaar; een festival door en speciaal voor de inwoners van Doorwerth en Heveadorp, organiseert men op zaterdag 1 juni een tweede editie.

Ook dit jaar is er weer livemuziek, zijn er springkussens, kraampjes, demonstraties en nog veel meer! Men wil hiermee iedereen een leuke dag bieden en inwoners, ondernemers en verenigingen met elkaar kennis laten maken. De verenigingenmarkt is deze editie ook opengesteld voor bedrijven uit de gemeente Renkum om zich te profileren en of hun producten aanbieden aan het publiek.

Nog plekken beschikbaar

Volgens de organisatie zijn er nog enkele plekken beschikbaar die dag. Wie deel wil nemen aan de verenigingsmarkt kan zich aanmelden via de website: dorenfest.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen