Twee burgemeesters op de buikschuifbaan tijdens Spetterend Spektakel

Oosterbeek – Ze moesten allebei wel even hun ambtsketen afdoen, om daarna een sprintje te trekken naar de buikschuifbaan en te eindigen in het water, op de buik welteverstaan. Kinderburgemeester Julot Hulsebos en burgemeester Agnes Schaap vermaakten zich opperbest tijdens het Spetterend Spektakel op Park Hartenstein.

Het spektakel was een idee van Julot die, onder haar motto ‘Lekker in je vel’, het afgelopen jaar kinderburgemeester van de gemeente Renkum is geweest. Aanstaande woensdag draagt zij haar ambtsketen over aan Aline Huijgen die tot kinderburgemeester van 2021/2022 gekozen is.

Reportage

Maar eerst nog even een Spetterend Spektakel van Julot als afscheidscadeautje waar duidelijk iedereen ‘lekker in zijn vel zat’ met de buikschuifbaan als favoriet. In gesprek met burgemeester Schaap vertelt de bijna-oud-kinderburgemeester hoe ze afgelopen jaar beleefd heeft. Reportage van de Veluwezoom In Beeld.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen