De watermolen van Quadenoord is klaar, nu het water nog

Renkum – Gedurende de coronaperiode hebben ze op Landgoed Quadenoord niet stilgezeten. De restauratie is bijna klaar, de watermolen staat al vast, nu het water nog.

De Veluwezoom In Beeld heeft diverse keren gefilmd tijdens de restauratie en vond het tijd weer eens te gaan kijken. Zo kon er meteen kennisgemaakt worden met Paul Kah, die het beheer van landgoed Quadenoord overneemt van Jeroen Oorschot.

Molendag

Nu de watermolen gerestaureerd is, kan Quadenoord ook meedoen met de Nationale Molendag maar met een werkende molen, dat gaat nog niet. Er stroomt geen water door de beek en dat is wel een wens. Voor dat het water weer kan stromen is er nog wel het één en ander nodig. Zie de reportage van de Veluwezoom In Beeld hierboven.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen