Nieuwe bewoners Het Beekdal in Heelsum meteen razend populair

Heelsum – De twee jonge bokjes zijn nog maar net in de nieuwe dierenweide in de tuin van woonzorgcentrum Beekdal gearriveerd, of de eerste bewoners komen met begeleiding al naar buiten.

Het leuke van de broertjes Ollie en Eton is niet alleen dat ze nog jong zijn, ze zijn ook handtam. Ze zijn beide met de fles grootbracht, zijn van een rustig ras en daarom erg geschikt voor de omgang met ouderen.

Heuveltje op

Het kost misschien een klein beetje moeite maar ook met een rolstoel zijn de bokjes goed te bereiken, eten te geven, te knuffelen of om gezellig mee te praten. De bokjes zijn de eerste twee bewoners van de dierenweide en de Veluwezoom In Beeld was erbij toen de broertjes aankwamen. Ze spraken met Lorissa, coördinator van de vrijwilligers in Het Beekdal die vertelt dat ze nog wel wat hulp kunnen gebruiken voor de verzorging van de broertjes.

Meer weten of aanmelden? Bel of mail naar Lorissa Vermeer, 06 29 30 29 23 of [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen