Promotiefilm Renkum Centrum: Welkom in Renkum

Renkum – Ze hadden de promotiefilm liever tijdens een bijeenkomst op het Dorpsplein getoond maar het is nog te vroeg om dergelijke dingen te organiseren.

De opnamen zijn tijdens de coronaperiode al gemaakt en ondernemersvereniging Renkum-Centrum wil niet blijven wachten tot een kleine bijeenkomst wordt goedgekeurd. Vanaf vandaag is dus de promotiefilm te zien op YouTube en hier op Renkum Nieuws, klik hiervoor op de pijl bovenaan.

Promotie van Renkum

Voor de video, die twee minuten duurt, zijn diverse opnamen gemaakt bij ondernemers én in de omgeving van Renkum door Fred Hageman. Niet alle ondernemers konden in de video vertelt voorzitter van de ondernemersvereniging Peter Snapper. “Het is een film om Renkum te promoten. Het winkelen/eten en drinken in Renkum staat centraal en vanaf nu kan iedereen, inwoner van het mooie Renkum, je neef aan de andere kant van de wereld en de toeristen zien hoe mooi en divers het centrum van Renkum is.”

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen