De Dwarsliggers presenteren de middagpronkzitting

Foto: Renkum Nieuws

Eusterbeek – De pronkzittingen ’s avonds zijn al jaren een standaard programma onderdeel bij carnavalsvereniging De Dwarsliggers. Maar een middagpronkzitting? Dat is nieuw.

De pronkzitting is altijd het derde weekend van januari.

Voor ouderen én jongeren

De carnavalsvereniging staat voor het organiseren van een sociaal carnaval. Al jarenlang bezoeken zij scholen en verzorgingshuizen en organiseren ze activiteiten voor kinderen en tieners. Ook met verschillende acties (kerstbomenverkoop, een kraam en inzet tijdens de Airborne wandeltocht, oud papier ophalen, zwerfafval prikken) genereren zij inkomsten om dit sociaal carnaval te kunnen organiseren.

Dit seizoen organiseren ze voor het eerst de middagpronkzitting. Speciaal voor ouderen en voor de feestvierder die ’s avonds liever niet op pad wil. Een selectie uit de acts van de avonden zal gepresenteerd worden, de dansgardes zullen optreden en klein AVO zal een optreden verzorgen.

Zelfs als er vervoer nodig is voor ouderen, verzorgen De Dwarsliggers dit! Vervoer nodig? Mail naar [email protected]

De middagpronkzitting wordt gehouden in zalencentrum Lebret, Lebretweg 51 in Oosterbeek. De zaal opent om 14.00 uur, de middag begint om 14.30 en zal tussen 16.00 en 16.30 uur afgelopen zijn.

middagpronkzitting

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen