Jaarlijkse potgrondactie Heelsums Harmonie

Sfeerbeeld actie 2022
Sfeerbeeld actie 2022
Foto: Heelsums Harmonie

Op vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart organiseert Heelsums Harmonie weer haar jaarlijkse potgrondactie.

Met de opbrengst van deze actie kunnen zij ook het komende jaar weer mooie concerten organiseren en hun bijdrage leveren aan activiteiten binnen Heelsum, Renkum en omgeving. Denk daarbij aan de bijdrage bij de Airborne herdenking, koningsdag, maar ook de zomerconcertjes die we de weken voor de zomervakantie geven bij de verschillende verzorgingshuizen.

Scherpe prijzijn tijdens de potgrondactie

Dit jaar nieuw in het assortiment is de Turfvrije potgrond, voor de productie hiervan wordt geen veen gebruikt, waardoor dit een duurzame keuze is!

Er wordt dit jaar uitsluitend op bestelling gewerkt. Ze leveren je bestelling op vrijdag 3 maart bij je thuis af wanneer je in Oosterbeek, Doorwerth of Wolfheze woont. Op zaterdag 4 maart leveren ze de bestellingen in Heelsum en Renkum.

Je kunt je bestelling tot en met 25 februari doorgeven via heelsumsharmonie.nl/potgrond, of via e-mail contact opnemen met [email protected]. Voor vragen zijn ze telefonisch bereikbaar op 06-20820317.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen