Jaarlijks koffieconcert Accordeon Vereniging Oosterbeek

Foto: AVO

Op zondag 26 maart geeft de Accordeon Vereniging Oosterbeek (AVO) haar jaarlijkse koffieconcert. AVO is opgericht in 1942 en vierde vorig jaar haar 80-jarig bestaan met een concert met filmmuziek.

AccordeonHet is een gezellige vereniging met twee orkesten, een amusements- en een concertorkest. Een deel van de leden speelt in beide orkesten omdat men de verschillende repertoires aantrekkelijk vindt. Jaarlijks geven ze een koffie- en een jaarconcert.

Klein AVO

Daarnaast hebben ze nog Klein AVO. Het bestaat uit zes leden die regelmatig optreden in verzorgings- en verpleeghuizen. Zij hebben veel succes met hun muziek waarop meegezongen en zelfs gedanst wordt.

AVO is ook nog op zoek naar nieuwe leden én een drummer!

 

Mocht je accordeon spelen en interesse hebben dan ben je van harte welkom om te komen luisteren bij één van de repetities in zalencentrum Lebret. Ook als je nog geen accordeon speelt, maar het wil leren kunnen zij je wellicht verder helpen.

Ze repeteren op woensdagavond van 19:15 tot 20:15 (amusement) en van 20:30 tot 22:15 (concertorkest).

Koffieconcert

Het jaarlijkse koffieconcert beloofd ook dit jaar weer mooi muzikaal en gezellig te worden.

  • Plaats: Zalencentrum Lebret, Lebretweg 51 in Oosterbeek
  • Aanvang: 11.00 uur Zaal open: 10.30 uur
  • Entreeprijs: euro 7,50 inclusief het eerste kopje koffie
  • Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa

Iedereen is van harte welkom!

Accordeon
Flyer

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen