NSN in Elst doet mee aan de Landelijke Modelspoor Dagen

Modified by CombineZP
Modified by CombineZP
Foto: NSN

Elst – Zondag 26 maart houdt Modelspoorvereniging NSN uit Elst van 11.00 tot 15.00 uur een Open Dag. Een mooie kans om nader kennis te maken met de fascinerende hobby modelspoor.

modelspoorEr zijn verschillende treinbanen te zien die zowel analoog als digitaal worden aangestuurd. Ook kun je de in aanbouw zijnde H0-baan met het oude station en postkantoor van Nijmegen (uit de jaren 60) bekijken. Je kunt natuurlijk vragen stellen en zelf rijden met een testbaan.

Landelijke Modelspoor Dagen

NSN doet mee met de Landelijke Modelspoor Dagen 2023 die door de Nederlandse Modelspoor Federatie worden geïnitieerd. Veel verschillende modelspoorverenigingen in heel Nederland houden in het weekend van 25 en 26 maart hun open huis.

De leden van NSN komen twee keer per week bij elkaar op dinsdagavond en zaterdag overdag. Gedurende het jaar gaat NSN met regelmaat naar modelbouwbeurzen in Nederland en Duitsland om hun 22 meter lange modelspoorbaan tentoon te stellen. Je bent van harte welkom tijdens de open dag of tijdens openingstijden.

Het adres van NSN: Rijksweg Noord 125, 6661 KE Elst (GLD). Meer informatie kun je vinden op de website: nsnnijmegen.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen