Wat betekent ambitie voor jou? In gesprek bij de VVAO

In gesprek aan de hand van het ambitiespel
In gesprek aan de hand van het ambitiespel
Foto: VVAO

Oosterbeek – Op 3 oktober 2023 organiseert de VVAO een avond waarbij vrouwen met elkaar in gesprek gaan over wat hen drijft in het werkende leven.

Vaak weet je heel goed voor anderen of voor vriendinnen hoe zij verder kunnen komen met de dilemma’s waar zij mee worstelen, terwijl je meestal slecht jezelf kunt coachen. Op deze unieke bijeenkomst ga je in gesprek met andere geïnteresseerden, stel je je open voor het gesprek met als doelstelling positiever in het leven te staan en drempels en uitdagingen te overwinnen.

Ambitie

Wat is ambitie eigenlijk? Wat betekent dit voor jou persoonlijk en hoe kijk je naar vrouwen met ambitie? We spreken over ambitie als ontwikkeling tijdens je leven en ontdekken de vele manieren om naar ambitie te kijken. Hoe kunnen we meer mensen laten nadenken over wat ze eigenlijk willen in het leven? 

Vragen die aan bod kunnen komen:

  • Heb ik voldoende uitdaging in mijn werk?
  • Heb ik de regie over mijn eigen loopbaan of laat ik die door anderen bepalen?
  • Hoe krijg ik werk en privé in balans?

Deze avond wordt georganiseerd door de VVAO, een uniek netwerk voor elke hoogopgeleide, geëngageerde en actieve vrouw die haar carrièrekansen wil vergroten, wil netwerken en ‘klankborden’ met leeftijdsgenoten en andere generaties. 

  • Datum:  3 oktober 2023 inloop 19:30 start 20:00 – 22.30 uur
  • Locatie: Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3
  • Workshop t.w.v. 50 euro; deelname is gratis voor iedereen.

Ze vragen een bijdrage in de cateringkosten van 7,50 euro voor niet-leden.

Aanmelden:  Via eventbrite: lnkd.in/gAgeJTtk.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen