Lezing Inessa Abramova: ‘Ga jij met mama mee’

Foto: Inessa Abramova

Oosterbeek – Inessa heeft een fijne jeugd met haar ouders en broer, al gaat ze niet naar school en speelt ze weinig buiten. Gelukkig zijn er de wolken, de vogels, de bergen in de verte, het dorp aan zee, haar bedlegerige oma, de kinderen op de galerij.

Dan slaat het noodlot toe en moeten Inessa en haar moeder zich staande houden in de leegte die plotseling voor hen opdoemt. De band tussen hen beiden blijkt hierbij even lastig als onmisbaar.

Sovjet-Unie

Inessa Abramova (Tbilisi, 1988) is een peuter wanneer de Sovjet-Unie ophoudt te bestaan. Als negenjarige ontvlucht ze met haar moeder een gewelddadig, stuurloos en in ongenadige armoede vervallen Georgië. Ze komen toevallig in Nederland terecht. In die vreemde samenleving proberen zij hun leven weer op te bouwen, daarbij immer vergezeld door hun herinneringen aan Georgië.

  • Datum en tijd: 15 november 2023
  • Waar: Kerkzaal van de Remonstrantse gemeente Oosterbeek, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek.
  • Aanvang 20.00 u.
  • Entree € 12,50 (inclusief drankje in de pauze)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen