Opening MijnHypotheekWinkel, zelfstandig adviseur RegioBank

Foto: RegioBank

Op vrijdag 7 juni om 14:00 uur wordt de nieuwe vestiging van MijnHypotheekWinkel in Oosterbeek feestelijk geopend door burgemeester Agnes Schaap van de gemeente Renkum.

Directeur Patrick Heij is onlangs met zijn enthousiaste medewerkers van Renkum naar de nieuwe locatie aan de Utrechtseweg 124-A in Oosterbeek verhuisd. Met de komst van MijnHypotheekWinkel is er in Oosterbeek en omgeving eindelijk weer een plek waar je terecht kunt voor al je dagelijkse bankzaken. MijnHypotheekWinkel is namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank, de buurtzame bank.

Partnercontent

Bij RegioBank kennen ze hun klanten nog persoonlijk en nemen ze alle tijd om je te helpen. Je kunt gewoon nog binnenlopen met je vragen, zonder afspraak. Bijvoorbeeld als je uitleg wenst over Internet Bankieren of over het gebruik van de Mobiel Bankieren app. Met JongWijs leert je kind stapsgewijs omgaan met geld. RegioBank is een bank voor de hele familie. Ook ZZP’ers en ondernemers zijn bij RegioBank aan het juiste adres. Kortom: al je bankzaken zijn goed geregeld bij RegioBank. Gemakkelijk overstappen naar RegioBank? Dat kan! Met de overstapservice wordt alles voor je geregeld.

Bij MijnHypotheekWinkel kunnen ze je ook helpen met het verkrijgen van een hypotheek voor jouw (nieuwe) woning, een financiering voor bijvoorbeeld een andere auto of nieuwe keuken en met alles op het gebied van verzekeringen. Naast zelfstandig adviseur van RegioBank is MijnHypotheekWinkel namelijk ook tussenpersoon van vrijwel alle banken en verzekeraars. Zo regel je bij hen eenvoudig al je financiële zaken onder één dak: een hypotheek, betaal- of spaarrekening en verzekeringspakket voor jezelf en bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor je kind. Je bent altijd welkom.

Ook wanneer je je verzekeringen, hypotheek of overige financiële producten elders hebt lopen of wanneer je deze rechtstreeks bij een verzekeraar of bank hebt afgesloten.

Wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs in de winkel aan de Utrechtseweg 124-A in Oosterbeek. Het team staat voor je klaar! Bezoek ook de website mijnhypotheekwinkel.nl voor meer informatie over onze diensten.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de opening van de winkel op vrijdag 7 juni tussen 14:00 en 18:00 uur.

MijnHypotheekWinkel

Utrechtseweg 124-A
6862 AP Oosterbeek
Tel: 026-8403444
mijnhypotheekwinkel.nl of klik op de afbeelding hieronder.

MijnHypotheekWinkel

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen