DELTA Fiber Netwerk start glasvezelcampagne in Renkum en Heelsum

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Renkum en Heelsum.

Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 18 februari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Renkum en Heelsum.

(advertorial)

Blauwe Dino

De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen aan de Dorpsstraat in Renkum. Deze dino kondigt voor Renkum en Heelsum een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

“Door de samenwerking tussen de gemeente Renkum en DELTA Fiber Netwerk ligt er een unieke kans voor onze dorpen om aangesloten te worden op een snel glasvezelnetwerk. Hartstikke handig, nu en in de toekomst waar de verwachting is dat we meer blijven thuiswerken. Ik hoop dat veel inwoners zich goed laten informeren over de mogelijkheden. ” Aldus wethouder Marinka Mulder van de gemeente Renkum.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners in Renkum en Heelsum die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Melden inwoners van Renkum en Heelsum zich vóór 18 februari 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.
Glasvezel Informatiepunt

Glasvezel Informatiepunt

Op 25 november wordt een Glasvezel Informatiepunt geopend aan de Dorpsstraat 84 in Renkum. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de feestelijke opening op zaterdag 28 november ligt er voor de bezoekers een heerlijke versnapering klaar en krijgen de jeugdige bezoekers een klein presentje. Uiteraard houden zij ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway en eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet via glasvezel.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Renkum en Heelsum op gavoorglasvezel.nl.