Bakker Hilvers, Arnhems oudste bakker, terug in Oosterbeek

André Hilvers (l) en Wouter Hilvers
Foto: Mieke Hilvers

Oosterbeek – Op 5 maart, aanstaande vrijdag opent Bakker Hilvers de deuren van het karakteristieke witte winkelpand aan de Utrechtseweg 106 in Oosterbeek, op de hoek met de Wilhelminastraat.

Daarmee keert Arnhems oudste bakker na 18 jaar terug in het dorp met een gevarieerd en dagvers aanbod van brood, ovenverse broodjes en heerlijk huisgemaakt gebak.

Advertorial

André Hilvers: “Brood is één van de oudste producten ter wereld en de eerste levensbehoefte voor veel mensen. Die historie, maar ook de geschiedenis van onze bakkersfamilie, maakt dat ik het nog altijd fantastisch vind om broden te bakken. Elke nacht maken we ruim 100 broodsoorten van hoogwaardige ingrediënten die we, inclusief Oosterbeek, in 14 winkels in en om Arnhem verkopen. Van 100% volkoren tot 100% puur spelt, van kraakvers desembrood zoals mijn opa het al maakte tot trendy koolhydraatarm. Daarnaast hebben we voor de lekkere trek en alle feestelijke momenten een uitgebreid banketassortiment.”

Zoon Wouter Hilvers: “Het realiseren van deze winkel is voor mijn twee broers en mij de eerste officiële stap om medeverantwoordelijkheid te dragen voor ons familiebedrijf. In de afgelopen weken hebben we samen en met hulp van leveranciers het pand grondig verbouwd. We zijn supertrots op het eindresultaat! Het is een sfeervolle en ruim opgezette winkel geworden waar we hopelijk veel klanten gaan ontvangen. Ook is er een professioneel atelier gecreëerd waar onze exclusieve Grand Pasteur by Hilvers chocolade geproduceerd gaat worden.”

Openingstijden

De winkel is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend. Wie vooraf producten wil bestellen kan dit in de winkel doorgeven of naar onze webwinkel bakkerhilvers.nl gaan. Vanwege corona wordt de opening niet groots gevierd, maar uiteraard ligt er in het openingsweekend voor klanten wél een heerlijke verrassing klaar.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].