Scholingsvouchers van max 1500 euro via Leerwerkloket Regio Foodvalley

Foto: Leerwerkloket Regio Foodvalley

Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt scholingsvouchers aan van maximaal 1500 euro per stuk. Een extra impuls in deze tijd voor mensen die een opleiding willen volgen om de kans op een (andere) baan te vergroten.

Woon je in Regio Foodvalley en ben je jonger dan 67 jaar? Stuur een mail naar [email protected] met naam, leeftijd, telefoonnummer en vergeet niet de opleiding te noemen met een motivatie. Zet in het onderwerp: aanvraag scholingsvoucher. Het Leerwerkloket behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Financiering

De financiering is mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland en is onderdeel van Human Capital van Regio Foodvalley. De scholingsvouchers bieden de kans voor om-, her- of bijscholing naar een kansrijke sector. Zoals in de bouw, zorg, ICT of techniek.

Leerwerkloket Regio Foodvalley

Het Leerwerkloket Regio Foodvalley stimuleert de combinatie van leren en werken door kosteloos advies te geven. De inzet van een leven lang ontwikkelen is in deze tijd van groot belang ook voor de arbeidsmarktregio Foodvalley. De adviseurs van het Leerwerkloket zijn er voor iedereen: voor werknemers, werkzoekenden en scholieren.​ Zij geven advies over scholing, leerbanen, solliciteren en scholingsprojecten. Voor advies aan werkgevers werken zij samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].