Aanleg glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze gaat door!

Foto: DELTA Fiber Netwerk

Goed nieuws voor de inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. DELTA Fiber Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

Naar verwachting start de aanleg in het vierde kwartaal van 2021. Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, kunnen inwoners zich tot en met 30 juni alsnog gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl.

Onmisbaar

Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens onze campagne in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze is maar weer gebleken hoe onmisbaar lokale ambassadeurs en lokale verkopers zijn. Naast het feit dat we met een extra uitdaging te maken hadden vanwege de vele hoogbouw in Doorwerth, waren we ook nog eens beperkt in onze aanpak door de coronamaatregelen. Onze ambassadeurs en lokale verkopers hebben echter alles op alles gezet om buurt- en flatbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En wat een goed resultaat! Mede dankzij hun inspanningen kunnen we nu melden dat er in deze drie kernen ook glasvezel komt!”

Marinka Mulder, wethouder gemeente Renkum, “Het is fantastisch nieuws dat na het buitengebied en de kernen van Renkum en Heelsum nu ook in de kernen Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze glasvezel wordt aangelegd. Als gemeente zijn we hier blij mee: snel internet draagt bij aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in de gemeente Renkum.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Alle inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Daisy Meekes: “Tijdens onze glasvezelcampagne in corona tijd, hebben wij gemerkt dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 30 juni 2021, dan besparen zij de aansluitkosten van € 650,- en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod.”

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen