Henks Pluktuin breidt 2 juli uit met een bloemenpluktuin

Oosterbeek – Henks Pluktuin breidt dit seizoen uit met een bloemenpluktuin, waar ook niet-leden, bloemen kunnen komen plukken.

Je hebt er de mogelijkheid om zelf je bosje of bos bloemen te komen plukken en samenstellen.

Partnercontent

Bloemen geven kleur, brengen vrolijkheid, energie en sfeer! Bij Henks Pluktuin zijn ze natuurlijk lokaal gekweekt volgens agro-ecologische principes, dus zonder chemische bestrijding of bemesting. Henks PluktuinZe zijn onder andere gespecialiseerd in zonnebloemen, dahlia’s, lupine, zinnia, asters, goudsbloem, cosmea, korenbloem en ander moois. Daarnaast veel ´wilde´ bloemen, die het ook goed doen op de vaas.

Henks PluktuinPluktuinboeket

In de tuin is er altijd iemand aanwezig die je op weg kan helpen bij het samenstellen van een mooi pluktuinboeket of je struint heerlijk zelf door de tuin. Bij de ingang liggen plankjes met een gat.

Hoe groter het gat hoe meer bloemen erin een bos kunnen en hoe meer je betaalt voor een bos. Ze doen hun best om er ook scharen bij te leggen die je kunt lenen. Op de plankjes kun je zien wat je bij het verlaten van de tuin betaalt voor je boeket.

In de tuin staan ook zitjes en er zijn vertoefplekjes om even van de boomgaard te kunnen genieten. Naast de bloemen is er een verkoopkastje met honing, jam, mosterd, honing zeep en soms een verdwaalde pluktuinkabouter! Bekijk meer foto’s bovenaan het artikel

Parkeren kan eventueel in de buurt bij de concertzaal of in de Weverstraat, voor fietsen is er ruimte voldoende in en om de moestuin.

Je bent van harte welkom in Henks Pluktuin aan het Kerkpad 2 in Oosterbeek!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen