112

Veiligheidstrainingen bij Brandweertrainingscentrum Kleefse Waard

Foto: Brandweertrainingscentrum Kleefse Waard

Arnhem – Op industrieterrein Kleefs Waard bevindt zich een unieke locatie voor veiligheidstrainingen. Daar wordt op een enthousiaste en praktische manier lesgegeven in allerlei cursussen en trainingen.

Advertorial

Denk daarbij aan BHV (bedrijfshulpverlener), EHBO, veilig werken met de heftruck en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Maar ook aan cursussen voor speciale doelgroepen zoals kinder EHBO, Stop de bloeding en reanimatie met AED.Kleefse Waard

VR-bril bij kleine branden

Bij het brandweertrainingscentrum wordt er realistisch getraind zoals het blussen van beginnende branden. Ook wordt er gebruikt gemaakt van innovatieve technieken. Uniek in Nederland is het exclusieve gebruik van de VR-bril bij kleine branden, natuurlijk afgewisseld door praktijkgericht te trainen met echt vuur.

Het doel van deze trainingen is om zoveel mogelijk personen hulp te kunnen laten bieden in geval van hulpverlening en brand. Maar ook om ongevallen te voorkomen door te wijzen op preventiemaatregelen. Bij het Brandweertrainingscentrum is het altijd mogelijk om de trainingen doelgericht aan te passen aan jouw wensen.

Interesse in een veiligheidstraining?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van een veiligheidstraining neem dan contact op met het Brandweertrainingscentrum via [email protected] of bel 026-8454785.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen