Steun lokale ondernemers in de gemeente Renkum: stuur een kaartje!

Foto: MKB Nederland

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet. Een moment moet er zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten

In 2022 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november!

Gemeente Renkum

Vandaag wordt er ook stilgestaan bij de Dag van de Ondernemer in de gemeente Renkum. De gemeente heeft samen met alle ondernemersverenigingen twee sprekers uitgenodigd in het gemeentehuis waarbij alle ondernemers waren uitgenodigd (aanmelding reeds gesloten).

Wil jij ook een Renkumse ondernemer bedanken of een hart onder de riem steken? Verras hem of haar dan met een digitale kaart vandaag. Gratis te downloaden via deze link.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen