Een nieuwe auto voor het Huis van Renkum, de Rensmobiel!

Foto: Huis van Renkum

Het Huis van Renkum, een ontmoetingsplek voor inwoners uit de gemeente Renkum, heeft sinds de oprichting onder het mom van ‘iedereen is welkom’ een auto met chauffeur ter beschikking.

Advertorial

Alle bezoekers voor wie het lastig is om zelfstandig naar het Huis van Renkum te komen en voor wie ander (en/of aangepast)vervoer niet realiseerbaar is, kunnen hier een beroep op doen. Dagelijks maken meerdere mensen hier dankbaar gebruik van.

auto
Rens

Rensmobiel

De afgelopen jaren is het beeld van ‘de blauwe Doblo’ die door de dorpen Renkum en Heelsum rijdt met Rens Duyser achter het stuur een vertrouwd beeld geworden. Dat beeld koesteren wij in onze herinnering. Afgelopen november is tot ons groot verdriet Rens Duyser overleden. En al langer was duidelijk dat de Doblo op haar einde liep en waren we dankzij sponsoring van de Reddingsbrigade, Parenco, Blijf in je Kracht, en Nicolai Broederschap op zoek naar vervanging.

De gulle schenking van de familie van Rens Duyser na zijn overlijden heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels in het bezit zijn van een mooie ruime 7 persoons Volkswagen Caddy, omgedoopt tot Rensmobiel.

Het Huis van Renkum en haar bezoekers willen graag hier van de gelegenheid gebruik maken de sponsoren van harte te bedanken.

DANK AAN DE REDDINGSBRIGADE, PARENCO, BLIJF IN JE KRACHT, DULLERTSTICHTINGNICOLAI BROEDERSCHAP EN DE FAMILIE RENS DUYSER

De blauwe Doblo waarvan afscheid genomen is.auto

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen