Kaas van Kees, een goed verhaal en een eerlijke prijs

Foto: Kaas van Kees

Oosterbeek – Als je bij Kaas van Kees binnenkomt, dan zie, voel en beleef je een stukje ambacht en beleving. Want kazen – zowel boerenkazen uit Nederland als bijzondere kazen uit Italië, Spanje en Frankrijk – zijn echt een passie voor Kees en Joke.

Advertorial

Hun zoektocht naar producten met een mooie, pure kwaliteit en een eerlijke prijs levert een breed assortiment op bij Kaas van Kees. Elke kaas heeft een eigen verhaal en ze vertellen die verhalen met plezier aan elke klant die het horen (en proeven) wil.

Hoe je diverse kazen kunt verwerken in de heerlijkste recepten is ook iets dat je aan Joke kunt overlaten. Op de website vind je een groot aantal recepten van de eigenaresse waar het water je van in de mond loopt.

kaas van keesMeer dan kaas

Naast een groot aanbod aan kaas soorten, zijn andere ambachtelijk bourgondische producten verkrijgbaar. Mooie Griekse olijven, maar ook diverse tapenades, vleeswaren, noten, zuidvruchten, wijn en bier. Voor een feest of een borrelmoment kun je mooi gevulde borrelplanken bestellen evenals (kerst) pakketten en relatiegeschenken.

Kom eens binnen kijken. Ook voor persoonlijke wensen, of neem even contact op met Joke, via de mail: [email protected] of via de telefoon: 06-30825021.

Je vindt de winkel van Kaas van Kees in Oosterbeek aan de van Toulon van der Koogweg 10. Ook zijn er in de webshop bestellingen te plaatsen die bij je thuis worden gebracht.

Openingstijden:

  • Dinsdag: 9:00 – 18:00
  • Woensdag: 9:00 – 18:00
  • Donderdag: 9:00 – 18:00
  • Vrijdag: 9:00 – 18:00
  • Zaterdag: 8:30 – 17:00

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen