Rijschool Van Herpt bestaat 12,5 jaar!

jun 17 , 23:42 Zakelijk
20240614 211148
Wolfheze - Fennie en Joop van Herpt zijn al 12,5 jaar de trotse eigenaren van Rijschool van Herpt. Ze hebben twee volwassen kinderen, zijn inmiddels oma en opa en nog steeds even gelukkig met hun werk als rijschoolleraren.
Rijschool van Herpt is in december 2012 gestart nadat ze beide jaren elders hebben gewerkt. Door de interesse in mensen én auto’s zijn ze met passie begonnen met de rijschool. Ze hebben veel geleerd van het lesgeven aan verschillende en vooral interessante mensen. Dat maakt hun werk nu juist zo leuk.

Partnercontent

Van Herpt geeft les in twee schakel auto’s en één automaat. Met deze automaat geven ze ook rijles voor het E achter het B rijbewijs voor caravan en aanhanger. Door met passie, rust en gedrevenheid in combinatie met kwaliteit en strak agendabeheer heeft de rijschool een waardering van een ruime 9 gescoord bij 'Klanten Vertellen' zoals je hier kunt lezen .
Dat beaamt ook Johan die al even rondrijdt met zijn auto nadat hij bij Joop gelest heeft: "Het was altijd heel gezellig met Joop. Ik kon altijd met hem lachen maar hij was ook zeker serieus als het moest. Door zijn heldere en rustige uitleg ging het rijden steeds beter. Hij wist me goed uit te leggen wat ik fout deed als het mis ging en was altijd heel geduldig met me." vertelt hij.
"Ik deed op zijn advies eerst een proefexamen, zo wist ik wat ik nog moest verbeteren en dat waren in ieder geval niet de bijzondere verrichtingen. Daarvoor kreeg ik namelijk vrijstelling omdat ik die al goed onder de knie had. Daardoor konden we ons richten op het rijden, met name op de wegen waar ik wat moeite mee had. Toen ik daarna moest afrijden, slaagde ik ook in één keer! Daar was ik echt mega blij mee!"
Recent hebben Joop en Fennie nieuwe auto’s gekocht om daar nog lang mee te kunnen lessen. Ze zijn niet meer zo piepjong en dan is een wat hoger model prettiger om in te stappen. Daarom hebben ze voor de sportieve en degelijke Mazda CX 30 gekozen en voor de aanhanger en automaat de MazdaCX 5. De Mazda's betrekken ze bij de plaatselijke dealer Eurorepar Delsink uit Renkum. Zij staan altijd klaar als er wat is, erg belangrijk met een autorijschool!

Erg betrokken bij de gemeenschap

Fennie en Joop zijn als ondernemer zeer betrokken bij de plaatselijke voetbal vereniging Wodanseck, de Oranjevereniging Wolfheze en steunen ze al jaren het geweldige evenement Renkum Downhill. Uiteraard zijn zij ook lid van de ondernemersvereniging Top in uw Regio en de Ondernemerskring Wolfheze. Ze adverteren online bij Renkum Nieuws , in de Wolfskreet, de EHBO vereniging Oosterbeek en diverse andere evenementen.
Doordat ze een hoge waardering hebben en een bovengemiddeld slagingspercentage, is er een wachtlijst ontstaan om te kunnen lessen. Dus begin op tijd met het plannen van rijlessen, immers je rijbewijs gebruik je je hele leven lang en voor de beste rijlessen moet je in Wolfheze zijn!
Ga naar de website rijschoolvanherpt.nl voor verdere informatie over de mogelijkheden die ze bieden! En schrijf je in , ze plannen dan een intakegesprek in op een datum en tijd zodat het zeker is dat je kunt beginnen. Ze houden van duidelijkheid voor jou als aspirant autorijder en voor henzelf als rijschool. Ze werken daarom ook met een online programma van Dation, waarbij jij een rijbewijs app krijgt zodat je altijd op de hoogte bent van je rijlessen.

Zeker en snel je rijbewijs halen doe je bij Fennie en Joop van Herpt!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .