Bewoners Overdal succesvol verhuisd naar Oranje Nassau’s Oord

Foto: Vilente

De bewoners van Vilente-locatie Overdal zijn gisteren verhuisd en van harte welkom geheten in hun woning op het terrein van Oranje Nassau’s Oord van Zinzia Zorggroep. Samen met de bewoners van hun eigen woongroep waren ze met een taxibus vertrokken.

Patricia Vermeulen, regiomanager Vilente Oosterbeek: “Afgelopen weekend hebben wij al de persoonlijke spullen verhuisd. Familie heeft het appartement ingericht en de collega’s van de technische dienst hebben foto’s, schilderijen en klokken opgehangen. Zo kunnen de bewoners zich meteen thuisvoelen bij aankomst.”

Ruimte voor groei

De bewoners van Overdal wonen zo’n 2 jaar op deze locatie tot de nieuwbouw aan de Utrechtseweg in hartje Oosterbeek gereed is. Vilente gaat hier een prachtige, moderne woonvorm voor ouderen met een zware zorgvraag realiseren. Er zijn 25 bewoners verhuisd en op de tijdelijke locatie is ruimte voor groei tot 44 bewoners.

Ook tijdens nieuwbouw best mogelijke zorg

Deze locatie met vier grote huiskamers en een atrium in het midden voldoet aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hier kan Vilente de verpleeghuiszorg bieden die bij kleinschalig wonen past. De medewerkers hebben een training gevolgd over alle aspecten van kleinschalig wonen en verpleeghuiszorg. Zo bouwen zij mee aan de ontwikkelingen binnen Vilente.

Vilente zoekt nog meer verzorgenden en verpleegkundigen die ook al op de tijdelijke locatie willen gaan meebouwen en bijdragen aan de best mogelijke zorg. Interesse? Neem dan contact op met Laurien Jansen, teamcoach, via (06) 20 22 96 44 of kijk op werkenbijvilente.nl.

Nieuwbouw

Architect AG NOVA is op dit moment bezig met het ontwerp van het nieuwe gebouw. Begin juli ligt er naar verwachting een voorlopig ontwerp. Dit wordt gedeeld met de bewoners, medewerkers, omwonenden en andere belanghebbenden. Alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw zijn ook te volgen via vilente.nl/nieuwbouwoverdal. Vragen kunnen gemaild worden naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].