Het Schild start crowdfunding voor nieuwe duo-fiets

Foto: 't Schild

Wolfheze – Een ritje samen met een vrijwilliger op de duo-fiets, is voor veel blinde en slechtziende bewoners van woonzorgcentrum Het Schild in Wolfheze een uitje.

Het geeft plezier en ontspanning, in beweging zijn in de buitenlucht, een lekker praatje met de vrijwilliger en soms ook tussendoor een kopje koffie op een terras.

woonzorgcentrum Het Schild in WolfhezeBegeven

Dat uitje waar zoveel bewoners naar uitzien staat flink onder druk, nu één van de twee duo-fietsen het heeft begeven. Een nieuwe elektrische duo-fiets kost rond de € 8.700,00. Dat geld heeft Het Schild niet.

Daarom is een crowdfunding gestart om de nieuwe duo-fiets te kunnen financieren. Het streven is het hele bedrag via crowdfunding binnen te halen.

Wie mee wil helpen dit mogelijk te maken kan een zelf te kiezen bedrag overmaken op bankrekening NL 31 RABO 0355 0064 99 t.n.v. Stichting het Schild, o.v.v. “sponsoring fiets”.

Elke bijdrage is welkom!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen