Bezoekregeling Rijnstate aangepast per woensdag 22 december

Foto: Rijnstate

Ziekenhuis Rijnstate past haar bezoekregeling aan. Om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden gaat het aantal ziekenhuisbezoekers per patiënt, vanaf woensdag, van twee naar één.

Het bezoekuur blijft ongewijzigd van 18.00 tot 20.00 uur.

Wijzigingen

Kinderen onder de achttien jaar mogen alleen bij eigen ouders op bezoek komen. Op de afdeling Geboortezorg mag alleen de partner op bezoek komen en indien gewenst blijven slapen.
Alleen ouders van kinderen die opgenomen zijn in het Kindercentrum mogen op bezoek komen, liefst alleen.

Nodige maatregelen

Vanwege het hoge aantal besmettingen onder (basis)schoolkinderen vraagt het ziekenhuis terughoudend te zijn in het bezoek van een kind aan een opgenomen patiënt. Deze maatregelen zijn nodig in de strijd tegen het coronavirus. Ziekenhuis Rijnstate begrijpt jouw teleurstelling over deze maatregelen en vraagt om begrip.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je kijken op de website: rijnstate.nl

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen