Bewegingsagoog Dennis van Vilente krijgt Planetree Kanjer

Foto: Vilente

Oosterbeek – “Zodra Dennis binnenkomt, verandert er iets. Hij zet iets in beweging zonder dat je dat echt kunt benoemen.” Regiomanager Patricia Vermeulen van Vilente reikte de Planetree Kanjer uit aan bewegingsgagoog Dennis Hopman.

Partnercontent

dennisDit deed zij namens de bewoners en medewerkers van de locaties De Molenberg en Overdal in Oosterbeek. “Dennis krijgt deze waardering voor de manier waarop hij oog heeft voor de individuele bewoner en bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging weet te krijgen. Dennis is een goed voorbeeld voor het verlenen van mensgerichte zorg.” Dennis was erg verrast door de uitreiking en de aandacht.

Onderlinge betrokkenheid en verbinding

‘De aanwezigheid van Dennis zorgt voor enthousiasme, positiviteit en blijmoedigheid. Dennis legt moeiteloos verbinding tussen bewoners, zorgmedewerkers, familie, vrijwilligers en behandelaren. Hij creëert en stimuleert de onderlinge betrokkenheid. Hij heeft oog voor de individuele bewoner, weet hoe het met iemand gaat, wie zij echt zijn en past zijn activiteiten hierop aan. Met humor en een lach, weet hij als geen anders bewoners te motiveren en te activeren, hierdoor komen zij letterlijk en figuurlijk in beweging’, staat te lezen op het uitgereikte certificaat.

dennisMensgerichte zorg binnen Vilente

Met het uitreiken van de Planetree Kanjer toont Vilente waardering voor medewerkers die mensgerichte zorg in de praktijk vormgeven. Aandacht voor het individu staat centraal. Niet alleen aandacht voor de wensen en behoeften van de bewoners, maar ook voor die van medewerkers.

Doelstellingen van de Planetree Kanjer zijn:

  • De complimentencultuur vergroten
  • Collega’s inspireren door goede voorbeelden zichtbaar te maken
  • Planetree en mensgerichte zorg onder de aandacht houden in de hele organisatie

Zie ook: Vilente werkt volgens gedachtegoed Planetree maar wat is dat?

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen