Coronaduo Hilda en Marjoke krijgen eerste Vilente Uitblinker

Marjoke en Hilda met aandragers Barbara en Henriette
Foto: Vilente

“Ruim 2 jaar lang hebben Hilda en Marjoke met hart, ziel en humor voor iedereen klaargestaan.” Het coronaduo krijgt daarom de eerste Vilente Uitblinker!

Verpleegkundigen Barbara Intrabartolo – van Laar en Henriette ten Thije van Vilente reikten de Vilente Uitblinker uit aan coronaduo Hilda Amsen en Marjoke ter Laak. “Voor het 24/7 klaarstaan om collega’s, cliënten, familie en naasten te informeren, advies te geven of een luisterend oor te bieden. Op een vriendelijke en professionele manier. Zij hebben Vilente door de pandemie geloodst en de dank hiervoor is enorm!”

Advies en een luisterend oor

“Hilda en Marjoke vormen al ruim 2 jaar het belangrijkste duo van het coronateam. Marjoke weet alles van virussen en bacteriën en ziet die liever niet binnen Vilente. Je kunt bij haar altijd terecht voor advies of een snoepje. Hilda is en blijft de rust zelve, lijkt onvermoeibaar en er gaat geen dag voorbij zonder lach. Vilente is ontzettend trots op Hilda en Marjoke. Zij hebben Vilente door de pandemie geloodst”, staat te lezen op het uitgereikte certificaat.

Mensgerichte zorg binnen Vilente

Met het uitreiken van de Vilente Uitblinker toont Vilente waardering voor medewerkers die mensgerichte zorg in de praktijk vormgeven. Aandacht voor het individu staat centraal. Niet alleen aandacht voor de wensen en behoeften van de bewoners, maar ook voor die van medewerkers.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen