Alzheimercafé Doorwerth maandthema: Rekening houden met wensen

Foto: Renkum Nieuws

Doorwerth – Het Alzheimercafé is een laagdrempelige, maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en zorgprofessionals. In een veilige omgeving worden thema’s besproken die hen raken en kunnen helpen met de ziekte om te gaan.

Er is tijdens de bijeenkomsten van het Alzheimercafé veel tijd voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Wat, wanneer en waar?

Alzheimercafé regio Renkum

  • 22 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 in Doorwerth

Thema van de maand maart

Op woensdagavond 22 juni is de laatste bijeenkomst van het Alzheimercafé Regio Renkum voor de zomervakantie. Het thema is: Hoe houd je rekening met de wensen van iemand met dementie als hij of zij het zelf niet meer kan verwoorden? Wat moet je vooraf regelen? En wat kún je vooraf vastleggen?

Spreker is notaris Mireille de Waij. Mireille is gespecialiseerd in het vastleggen van wensen, bijvoorbeeld in een levenstestament en kan hierover boeiend én toegankelijk vertellen. Iedereen is welkom, ook mensen voor wie dementie nog een onbekend terrein is maar wel over dit toch ‘zakelijke’ onderwerp iets meer willen weten.

Vragen?

Met vragen over het bezoeken van het Alzheimercafé kunnen belangstellenden contact opnemen met Sandy Hendriks, telefoon 06 14138226 of via [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen