Hopelijk snel beter weer voor camping Goed Geluk

Camping Goed Geluk 2022
Camping Goed Geluk 2022
Foto: Zinzia

Zodra het zonnetje zich voorzichtig laat zien gaan we vaak nadenken over de vakantie. Wat gaan we doen dit jaar, waar gaan we heen en hoe?

Voor bewoners van verpleeghuizen is op vakantie gaan echter niet vanzelfsprekend. Daarom wordt de camping naar het verpleeghuis toe gehaald. Van maandag 31 juli tot en met 25 augustus staat camping Goed Geluk in de binnentuinen van Oranje Nassau’s Oord.

goed gelukGoed Geluk

De camping strijkt voor het tweede jaar neer bij Oranje Nassau’s Oord. Een aantal tenten en de nodige aankleding zorgen voor de echte kampeerbelevenis. “We creëren zo een extra beleefmoment. In deze omgeving heb je ook weer andere gesprekken met bewoners. Het roept herinneringen op”, vertelt Berte Stunnenberg, medewerker Welzijn bij Oranje Nassau’s Oord.

De camping leent zich goed voor een fijn gesprek, een potje jeu de boules maar ook samen de was doen. Een activiteitenprogramma komt er bewust niet. “Bewoners moeten er zelf zin in hebben om naar de camping te willen gaan. We werken niet aanbodgericht maar bewonersgericht. Stel dat een aantal bewoners behoefte heeft aan een klassiek concert op de camping dan gaan we dat regelen. De vraag komt dan vanuit de bewoner, daar draait het om”, legt Berte uit.

Bewoners kunnen ook met familie, vrienden en ander bezoek naar de camping. Net zoals op een echte camping is het voor camping Goed Geluk ook hopen op beter weer.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen