Oefen met patiëntenportaal van huisarts of ziekenhuis in Oosterbeek

Foto: De Zoomerij

Oosterbeek – Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal. Via je smartphone, tablet of computer.

Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt. Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? De bibliotheek kan je hierbij helpen.

Het patiëntenportaal

Op maandag 8 april en 15 april kun je bij de Zoomerij Oosterbeek (de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ) meedoen aan een tweedelige cursus over het patiëntenportaal van je huisarts of ziekenhuis. Je leert hoe je kunt inloggen, hoe je je medische gegevens kunt bekijken, hoe je een afspraak met een arts kunt plannen of wijzigen, en meer.

De lessen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek!

Meedoen?

De lessen ‘Oefenen met het patiëntenportaal van je huisarts of ziekenhuis’ zijn op maandag 8 april en 15 april van 14.00 tot 16.00 uur bij de Zoomerij Oosterbeek. Je kunt je aanmelden door te bellen met 026 – 333 49 82, via www.dezoomerij.nl/agenda.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen