Belloh Williams presenteert eerste boek bij de Zoomerij Oosterbeek

Foto: Belloh Williams

Op zaterdag 22 juni presenteert Belloh Williams haar eerste boek Teruggewonnen ruimtes in de Zoomerij Oosterbeek. Hoe houd je je staande tussen twee verschillende culturen?

In haar boek vertelt zij hoe zij kansen in Nederland kreeg en die benutte, na haar emigratie uit Liberia. Met haar verhaal wil Belloh begrip kweken, hoop bieden en laten zien hoe je je leven kunt oppakken, zelfs als dat onmogelijk lijkt.

Van Liberia naar Nederland

Als jongvolwassen vrouw emigreerde Belloh Williams van Liberia naar Nederland, weg van de oorlog en een onveilige gezinssituatie. Belloh haalde haar master Social Works aan de HAN en is zelfstandig ondernemer. Het boek biedt een inkijkje in haar persoonlijke reis. Ze hoopt hiermee een inspiratiebron te kunnen zijn voor anderen. Door haar verhaal te delen, hoopt zij mensen te motiveren en handvatten te bieden voor het creëren van een meer inclusieve samenleving.

Belloh is 53 jaar en woont in de gemeente Renkum. Ze is dankbaar voor alle kansen die ze in Nederland heeft gekregen om haar weg te bewandelen. Een nieuwe start, met veerkracht, op haar eigen unieke wijze.

Het boek schreef ze in de Zoomerij Renkum, met ondersteuning van de medewerkers daar. De Zoomerij is een belangrijke, inspirerende plek voor Belloh, aangezien ze hier vaak kwam studeren voor haar studie. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ze haar boek bij de Zoomerij zou presenteren. Ze presenteert haar boek in de Zoomerij Oosterbeek.

Reserveren

De boekpresentatie is op zaterdag 22 juni van 14.30 tot 17.00 uur. Wil je hier graag bij zijn? Stuur een mailtje naar [email protected] en laat weten met hoeveel mensen je komt. Toegang is gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen