112

Daders van wisseltruc Utrechtseweg Oosterbeek gezocht

Foto: Politie

Oosterbeek – Twee mannen hebben middels een wisseltruc honderd euro buit gemaakt in een tankshop aan de Utrechtseweg. Herken jij hen? Tip dan de politie.

De mannen, die Engels spraken, wilden geld wisselen. Ze hadden een groot aantal briefjes van twintig bij zich. De medewerker liet weten dat hij maximaal tweehonderd euro kon wisselen. Op verzoek van de mannen gaf hij hen twintig briefjes van tien en kreeg hij tien briefjes van twintig terug. Na deze ruil kregen de mannen bedenkingen. Ze wilden de biljetten terug ruilen, wat vervolgens gebeurde. Terwijl de mannen weer naar buiten liepen, zag de medewerker dat hij maar de helft van het aantal briefjes van tien – honderd in plaats van tweehonderd euro – terug had gekregen.

Herken jij het tweetal? Neem dan contact met op met de politie! Bekijk ook de bewegende beelden van de verdachten in de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef je tip door via dit tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen