112

Nieuwe beelden arrestatie inbreker op klaarlichte dag in Oosterbeek

Oosterbeek –  Met een bebloed hoofd kijkt de zojuist betrapte inbreker wat versuft om hem heen. Best een teleurstelling natuurlijk als je denkt te ontsnappen aan de politie door uit het raam te springen en er blijken buiten nog meer agenten te staan.

Heel snel loopt hij niet maar hij gaat er weer vandoor. Hij krijgt alle ruimte om staande te blijven, hij wordt nog in het Engels aangesproken “On the ground! On the ground!” maar ook dat dringt niet door en zwaaiend met zijn armen probeert de man via de andere kant weg te komen maar dan is de politie het zat: “Schop hem onderuit!” en woeps, daar gaat ie dan

Inbraakalarm

De politie was zondagmiddag snel ter plaatse toen er bij een pand aan de Utrechtseweg het alarm was afgegaan. De inbreker bleek nog aanwezig en verzette zich hevig bij zijn arrestatie. Hij sprong door een raam heen om aan de agenten te ontkomen. Dat dit jammerlijk mislukte was hier al te zien. Deze beelden laten wat meer van de arrestatie zien. Twee politieagenten raakten hierbij gewond.

Deze beelden zijn via whatapp verzonden naar Renkum Nieuws, ook iets om te delen: Whatsapp 06-26273429

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].