112

Kind aangereden in Heelsum, ambulance krijgt pech onderweg

Foto: AS Media

Heelsum – Bij een aanrijding is vrijdagmiddag een kind gewond geraakt aan het Schutterspad. Een opgeroepen ambulance kreeg onderweg pech waarop een andere ambulance het overnam.

De hulpdiensten rukten massaal uit na de melding van het ongeluk en ook het traumateam kwam ter plaatse. De opgeroepen traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te landen.

Gewond

Na controle door het ambulancepersoneel is het jonge slachtoffer mee naar het ziekenhuis genomen. De aard van de verwondingen zijn niet bekend. De automobilist heeft waarschijnlijk het kind over het hoofd gezien waardoor het ongeluk kon gebeuren. De politie doet uiteraard onderzoek..

De onfortuinlijke ambulance die op weg was naar het slachtoffertje was gestrand op de Keijenbergseweg in Wageningen en moest geholpen worden door de servicedienst. De spoedrit werd meteen overgenomen door een andere ambulance.

kind
Foto: AS Media

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen