112

Twee gewonden en onbewoonbaar pand na brandstichting Pluryn

Foto: 112 Nieuws Wageningen eo

Oosterbeek – Vanavond kreeg de brandweer rond 21:00 uur een melding van een gebouw brand aan de Hartensteinlaan in Oosterbeek. Dit bleek bij de locatie Pluryn van de JP Heije.

De brand werd aangestoken, zo bleek na onderzoek

Gewonden

Bij de brand zijn twee personen gewond geraakt. Een daarvan is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de ander kon ter plaatse behandeld worden.

Meerdere brandweer ambulance en politie voertuigen kwamen ter plaatse, de brand werd opgeschaald naar middelbrand. Ook werd de traumaheli gealarmeerd, maar deze werd uiteindelijk gecanceld. Door de brand is het pand onbewoonbaar, er zal voor de andere bewoners tijdelijk een andere woonruimte moeten worden gezocht. Het pand maakt deel uit van Pluryn van Jan Pieter Heije, orthopedagogisch behandel centrum.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen