112

Lekkende vaten aangetroffen in Doorwerth en Oosterbeek

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Doorwerth/Oosterbeek – Op twee plaatsen in de gemeente zijn afgelopen nacht lekkende vaten met vloeistof aangetroffen. Bij elkaar werden er twaalf vaten gevonden, mogelijk drugsafval.

De eerste vondst was aan de Molenallee in Doorwerth waar acht gedumpte vaten werden aangetroffen. Daarna werden er op het parkeerterrein van voetbalvereniging OVC aan de Sportlaan in Oosterbeek nog drie vaten gevonden. Sommige vaten lekten nog toen ze ontdekt werden.

Onderzoek

De vaten zijn opgeruimd en het terrein is schoongespoten door de brandweer. De brandweer onderzoekt welke soort stoffen er in de vaten zat. Of de twee dumpingen iets met elkaar te maken hebben, wordt ook onderzocht.

lekkende vaten

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen