112

Man steelt krasloten in Doorwerth, wie herkent hem?

Foto: Politie

In het winkelcentrum aan de Mozartlaan in Doorwerth stal een man voor 50 euro aan krasloten bij supermarkt Jumbo. Herken jij hem? Laat het de politie weten.

Toen de man de winkel binnenkwam, leverde hij eerst een winnend kraslot in. Hij had twintig euro gewonnen. Vervolgens ging hij boodschappen doen. Hij wilde deze afrekenen bij de servicebalie, waar hij meteen tien krasloten à 5 euro bestelde. Terwijl hij zijn boodschappen alvast inpakte, nam hij de krasloten aan en stopte ze in zijn broekzak. Vervolgens meldde hij dat hij zijn portemonnee uit zijn auto ging halen en liep hij – met de krasloten in zijn broekzak – de winkel uit. Hij kwam niet meer terug.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Je kunt ook dit tipformulier invullen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen