Thee met Thema: Muziek over de Tweede Wereldoorlog

Foto: Fernando Neves, Pixabay

Oosterbeek – Enkele jaren geleden vertelde Wouter Verhage over muziek van oorlog en vrede. Veel componisten hebben rondom dit thema de meest bijzondere en intrigerende werken geschreven.

Vaak met een overstijgende boodschap waardoor de mens tot nadenken wordt aangezet en oorlogstrauma’s verzacht worden. Hij was toen aangekomen bij de Tweede Wereldoorlog en dit vroeg, op verzoek, om een vervolg. Ook de slag om Arnhem komt aan de orde.

Wouter Verhage studeerde aan het conservatorium Den Haag af in o.a. koordirectie en kerkmuziek en met een minor zang. Hij is dirigent van o.a. het Monteverdi Kamerkoor en St Joris Kamerkoor en zet zich in voor schoolprojecten.

Muziek over de Tweede Wereldoorlog

  • Zondag 26 september
  • Tijd: 19.00 tot 20.30 u. Inloop vanaf 18.30 u
  • Plaats: (bij uitzondering) Oude Kerk
  • Benedendorpsweg 134, Oosterbeek

Men dient zich in verband met coronaregels vooraf aan te melden met mailadres op [email protected]. De dan geldende RIVM regels zijn van toepassing. De ruimte is beperkt en een bijdrage is vrijwillig.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen