Kom ook een kaars plaatsen op kerstavond op de Airborne begraafplaats

Foto: Renkum Nieuws

Oosterbeek – Ook deze Kerstavond is het weer de bedoeling om alle graven op de Airborne begraafplaats te verlichten met op ieder graf minimaal één kaars.

Dit jaar worden er weer per persoon twee lichtjes uitgereikt,. Zo kan iedereen die dat wil, een aantal graven verlichten voor de kerst. De lichtjes zullen op kerstavond door vrijwilligers van 16.00 tot 19:00 uur bij de hoofdingang van de begraafplaats uitgereikt worden.

Opruimen

De lichtjes branden vanaf kerstavond tot halverwege tweede Kerstdag. De dag na kerst, de 27e zijn de kaarsen weer opgeruimd. Via de Facebook LichtjesAirborneOosterbeek vind je de laatste informatie en word je op de hoogte gehouden wanneer de lichtjes weer opgeruimd worden, mocht je daar ook bij willen helpen..

Voor financiële ondersteuning om dit evenement te kunnen blijven betalen kunnen donaties naar IBAN: NL58 RABO 0347 978266 ten name van: Stichting COWGO (Candles On War Graves Oosterbeek), onder vermelding van: Donatie Lichtjes Oorlogsgraven.

Ter plekke zullen er op Kerstavond ook mogelijkheden zijn om te doneren.

Lees ook: Robbie brengt opbrengst pins voor Lichtjes op Oorlogsgraven Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen