De kaartverkoop voor de 75e Airborne Wandeltocht is gestart

mei 01 2022, 15:08 1940-1945
opbouw airborneboog
Oosterbeek - De Wandeltocht">Airborne Wandeltocht gaat dit jaar weer door! Op zaterdag 3 september wordt voor de 75e keer de tocht in Oosterbeek georganiseerd.
De organisatie van het grootste eendaags wandelevenement ter wereld is enorm trots om deze jubileumeditie te kunnen organiseren. Ze hopen dat jullie weer van de partij zijn. Als organisatie zijn ze volop bezig met de voorbereiding van de tocht. Er is zelfs nog goede hoop dat er veteranen van de slag om Arnhem overkomen en aanwezig zullen zijn bij het defilé.

Kaartverkoop

Op 1 mei is de voorverkoop via de website
gestart. Uiteraard kan er ook in de laatste weken een startkaart worden gekocht bij de voorverkoopadressen (te vinden op de website). Op de dag zelf kun je natuurlijk ook een startkaart kopen.
De organisatie heeft er begrip voor dat door de achterliggende periode er een terughoudendheid kan zijn om massaal deel te nemen op de dag van de wandeltocht. Ze zijn nu aan het onderzoeken waar de mogelijkheden liggen om wandelaars, los van de dag van de Airborne Wandeltocht in de gelegenheid te stellen om in de periode van 4 september tot en met 26 september de tocht zelf te laten lopen.
De ticketverkoop zou dan hernieuwd worden opengesteld op de website. Voor de uitgifte van medailles in de bovenliggende periode zijn ze in gesprek met derden. Ze hopen uiteraard iedereen als lopers in de week voorafgaand en op zaterdag 3 september te ontmoeten en de hand te kunnen schudden.

Opdat wij niet vergeten-Oosterbekers

Marsleider Peter van Drunen wil aandacht vragen voor het Oosterbeeks Burgermonument. Naast de vele gesneuvelde en gewonde militairen tijdens de slag om Arnhem zijn er ook veel burgerslachtoffers gevallen. De stichting ‘Opdat wij niet vergeten - Oosterbekers’ vraagt je aandacht hiervoor. De Airborne Wandeltocht ondersteunt hun doelstellingen van harte.
Stichting ‘ Opdat wij niet Vergeten – Oosterbekers ’ maakt zich hard om een volwaardig burgermonument te realiseren op een markante locatie langs de route van de Airborne Wandeltocht. We hopen dat iedereen die Oosterbeek een warm hart toedraagt hen wil ondersteunen om dit ontbrekende burgermonument te realiseren.
Via deze website kun je een donatie doen en via deze Facebook-pagina kun je hen volgen. Op zaterdag 3 september staan ze ook langs de route of op het sportpark Hartenstein.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .