33.888 mensen liepen mee met de 77e Airborne Wandeltocht

07 sep , 19:31 Airbornemaand
07 09 airborne wandelaars 17
Oosterbeek - Exact 33.888 deelnemers had de 77e Airborne Wandeltocht op zaterdag 7 september. De organisatie had er zo'n 30.000 verwacht en was blij met het uiteindelijke aantal die.
Daar had het prachtige weer vast iets mee te maken.

In het zonnetje

Onder deze lopers ook een aantal die aan het eind van de dag in het zonnetje gezet werden omdat zij al een bijzonder aantal tochten hadden meegelopen, waaronder twee heren die dit jaar voor de 77e keer meeliepen.
Naast deze heren waren er nog 14 die voor de 60e keer meeliepen en 41 die voor de 50e keer de Airborne Wandeltocht tot een goed einde gebracht hadden. Sommigen hadden hun kledij er op aan gepast zodat het aantal keren niet te missen was. Niet iedereen was tot het einde gebleven maar degene die er wel waren, ontvingen een mooie bos bloemen uit handen van burgemeester Agnes Schaap en een herinneringsmedaille uit handen van marsleider Hans van Kranenburg, naast een ongelofelijk applaus voor deze prestatie natuurlijk.
Zie de beelden hieronder. (Meer foto's van de dag volgen nog)

♦♦♦

  • Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram  of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
  • Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].