Verkeersmaatregelen rondom de Airborne Herdenking Oosterbeek

2021
2021
Foto: DM van Hellesem

Op zondag 18 september 2022 vindt de 78ste Airborne Memorial Service plaats op de Arnhem Oosterbeek War Cemetery in Oosterbeek.

Om bezoekers gelegenheid te geven veilig naar de Airborne Herdenking te reizen en in de nabijheid te parkeren, worden in de omgeving van de begraafplaats aan de Van Limburg Stirumweg enkele verkeersmaatregelen genomen. De maatregelen zullen ingaan om op zondagochtend 18 september om 08:00 uur en zullen eindigen rond 13:30 uur.

Van Limburg Stirumweg afgesloten

De Van Limburg Stirumweg wordt geheel afgesloten. Alleen voertuigen met een specifieke parkeerkaart, touringcars en fietsers mogen via de Van Limburg Stirumweg naar de begraafplaats rijden. Daarnaast zullen vele voetgangers zich vanaf de Dreyenseweg over de groenstrook naast de Van Limburg Stirumweg naar de begraafplaats begeven.

Hiertoe wordt de Van Limburg Stirumweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars zullen toezien op een veilig verloop en het naleven van deze verkeersmaatregelen.

Loopbergenseweg afgesloten

De Loopbergenseweg wordt tussen de Van Limburg Strirumweg en de Schelmseweg afgesloten voor al het verkeer. Parkeren langs deze route is ten strengste verboden. Politie, BOA’s en verkeersregelaars zullen hierop toezien.

Snelheidsbeperkende maatregelen N224

Op de N224 worden tussen Dreyenseweg en de Schelmseweg snelheid beperkende maatregelen genomen. Daarnaast wordt een deel van de rechter rijbaan afgesloten om uitvoegend verkeer richting de begraafplaats de ruimte te geven.

Nico Bovenweg en Parallelweg gedeeltelijk afgesloten

Ter hoogte van de Dreyenseweg wordt de Nico Bovenweg en de Parallelweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars zien toe op een veilig verloop en het opvolgen van de beperkende maatregelen.

De organisatie beoogt met de inzet van Verkeersregelaars en de ondersteuning van de Gemeente Renkum de overlast tot een minimum te beperken.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen