Aanschuiven bij buurtrestaurant de Eettafel in dorpshuis

Foto: Renkum voor Elkaar

Doorwerth – Sinds een paar jaar heeft dorpshuis Ons Middelpunt haar plek in de gemeenschap van Doorwerth en Heveadorp weten te verwerven. “Het was een beste uitdaging voor de  vrijwilligers en onszelf om een hernieuwde invulling te geven aan het dorpshuis. Dit nadat andere initiatieven deze moesten laten liggen”, aldus Babs Heerschop.

Samen met een groep betrokken vrijwilligers en een enkele collega hebben zij hard gewerkt om het dorpshuis weer een volwaardige functie te geven. “Ons Middelpunt staat midden in Doorwerth;
letterlijk en figuurlijk”, vervolgt Heerschop haar verhaal. “En wie mee wil eten, kan weer aanschuiven op de dinsdag en of de donderdag.”

De Eettafel

Renkum voor Elkaar draagt zorg voor de coördinatie, de continuïteit en in samenwerking met de vrijwilligers voor de dagelijkse uitvoering. “Ons streven blijft een dorpshuis te zijn van, voor en door de inwoners van de beide dorpen. Zo kan men iedere dinsdag en donderdag van 12:00 tot 13:30 uur aanschuiven voor een warme maaltijd in buurtrestaurant de Eettafel. En dankzij een enthousiaste keukenbrigade serveren wij smakelijke en betaalbare maaltijden.”

Men kan via 026-8810257 of [email protected] meer informatie krijgen of zich aanmelden voor het buurtrestaurant.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen