Uit eten aan je eigen tafel? In de gemeente Renkum kan het gewoon

Foto: Alexas_Fotos via Pixabay

Of ze nu zelf bezorgen of je bestelt via thuisbezorgd.nl, horecaondernemers die kunnen, zetten hun onderneming voort, ‘uit’ eten in de gemeente Renkum kan dus nog, met inachtneming van alle regels uiteraard.

Boetes die een onderneming kan krijgen voor een overtreding van de aangescherpte Corona-regels zijn zo hoog en als je al blij bent dat je tijdens deze corona-crisis nog aan het werk mag én kan, ga je dat risico echt niet lopen.

Uit in eten in de gemeente? Hoe dan

Maar hoe weet jij nou waar je nog lekker uit eten kan? ‘Waar’ is in deze natuurlijk jouw eigen eettafel, op je bank, achter je computer of buiten op je balkon of je in tuin. Wie je eten kan komen brengen, vind je hier.

uit etenVerdeeld over de dorpen omdat het fijn zou zijn als je ook de afstand in acht wil nemen. Hoe dichter ze bij huis kunnen bezorgen, hoe méér bezorgingen ze kunnen doen maar, als jij denkt dat het eten aan de andere kant van de gemeente lekkerder is, is dat natuurlijk ook prima, bestel alleen wel op tijd en voorkom wachtrijen. Ook kan een ondernemer er voor gekozen hebben niet onder de A50 door te rijden voor bezorgingen.

Soms kun je ook afhalen, dan moet je zelf even in de benen en afhalen maar toch, koken hoef je niet en dat is ook eens lekker. Houd je hierbij aan de voorschriften en regels die de horecaondernemer je vertelt, luister en verpest het niet (sorry, welwillenden, wie de schoen past….).

Op alfabetische volgorde: staat jouw horeca onderneming er niet bij, heeft onze Sherlock die gemist? Stuur een mail naar [email protected] en we zetten je erbij!

Voor allen geldt: klik op de link om naar hun website te gaan en te zien hoe zijn hun eten bij jou gaan krijgen, hun telefoonnummer (Whatsappen kan vaak ook!) en eventueel Facebook mits die er is en waar de meesten vrolijk gebruik van maken bij nieuwe gerechten of acties. Let op: openingstijden kunnen gewijzigd zijn tov normale tijden en soms.

!! Nieuw 19-05

uit etenRenkum/Heelsum

Doorwerth/Heveadorp

Oosterbeek/Wolfheze

Steun de lokale horeca-ondernemer en ga lekker ‘uit’ eten! 

Wij, van renkum.nieuws.nl, richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden