Een culinair kerstdiner zoals het bij Campman op je bord zou liggen

Carpaccio van coquille
Foto: Restaurant Campman, YouTube

Renkum – Familiebedrijf Campman is zo’n restaurant dat als je er aan tafel zit en je bord bekijkt, je denkt: ‘Oh, kon ik dat maar zo’.

Dankzij corona (of is het ondanks corona) kan jij dat nu ook.

Partnercontent

Wegens corona zit het restaurant al weken dicht maar geen nood, je kunt voor de kerstdagen gewoon je eigen 3, 4 of 5-gangen menu bestellen, ophalen en thuis verder klaarmaken.

Hoe dan!

Bij ieder gerecht komt een video op YouTube van chefkok Mark Vos die je laat zien hoe het verder moet. Het restaurant levert je alle ingrediënten om een Campman-culinair kerstdiner op tafel te zetten. Of het nu het voorgerecht, hoofdgerecht of toetje is, met de duidelijke video’s en de goede voorbereiding zet jij in een mum van tijd een heus restaurant-gevoel op je eettafel neer.

Het kerstmenu voor 24, 25 en 26 december, bestel je voor 21 december. In de middag haal je het op en je krijgt alles in huis voor een heerlijk kerstdiner. De aangeraden wijn bestel je meteen mee. Zie de gerechten waarmee je het menu kunt samenstellen én bestellen hier.

Chef-kok Mark Vos: 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen