Glas fles ALDI Pinot Noir Etienne Vincent kan breken

Foto: Productwaarschuwingen

Supermarktketen ALDI roept namens producent Les Vignobles Foncalieu flessen Pinot Noir ‘Etienne Vincent’ terug. Het is mogelijk dat de fles breekt of er stukjes glas van de fles loskomen bij het openen van de fles.

Hierdoor ontstaat risico op (inwendig) letsel. De terugroepactie geldt voor de ALDI Pinot Noir ‘Etienne Vincent’ flessen van 75cl.

ALDI Pinot Noir ‘Etienne Vincent’

De terugroepactie geldt voor de ALDI Pinot Noir ‘Etienne Vincent’ flessen van 75cl die zijn verkocht sinds 15 augustus 2022. Bij het openen van deze flessen kan de fles breken of kunnen er stukjes glas afbreken. Het is hierdoor mogelijk om letsel op te lopen bij het openen van de fles, of inwendig letsel als er stukjes glas in de wijn terecht komen.

Als je deze wijn hebt gekocht, drink deze dan niet. Breng de fles terug naar de winkel. Dat mag ook als de fles al is aangebroken. Het aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder kassabon. Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met ALDI via het contactformulier van de supermarktketen.

pinot

Bron: ALDI, 15 september 2022

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen