AH Knijpfruit appel-peer bevat te veel patuline

Foto: Albert Heijn, productwaarschuwingen

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor AH Knijpfruit appel-peer. In het product kan te veel patuline zitten. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

De terugroepactie geldt voor verpakkingen AH Knijpfruit appel-peer met houdbaarheidsdatum 01-12-2023.

Schimmelgifstof

In de batch is een te hoog gehalte aan patuline gevonden. Patuline is een schimmelgifstof die in appels, en producten die van appels zijn gemaakt, kan voorkomen. In hoge doseringen kan patuline schadelijk zijn voor de gezondheid.

Als je de AH Knijpfruit appel-peer hebt gekocht en de verpakking heeft de houdbaarheidsdatum 01-12-2023, gebruik het product dan niet meer. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn via ah.nl/klantenservice . Heeft u het product online gekocht? Dan kun je dit formulier invullen.

patuline

Bron: Albert Heijn, 19 september 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen