Salmonella in Jumbo’s Ferrero Kinder Schokobons

Foto: Ferrero/Productwaarschuwing

Supermarktketen Jumbo roept verpakkingen Ferrero Kinder Schokobons terug omdat er de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig kan zijn.

De terugroepactie geldt voor de Ferrero Kinder Schokobons in verpakking 300 gram, EAN code 4008400280127 en met houdbaarheidsdatum 05-10-2022 of eerder terug. Deze Schokobons zijn in april 2022 al teruggeroepen maar door een fout zijn onlangs alsnog verpakkingen uit deze batch door Jumbo uitgeleverd aan een aantal van haar filialen.

Als je onlangs Ferrero Kinder Schokobons hebt gekocht bij Jumbo, controleer dan de houdbaarheidsdatum. Als het product een houdbaarheidsdatum van 05-10-2022 of eerder heeft, eet deze dan niet, omdat er Salmonella in het product aanwezig kan zijn.

Gevaarlijke bacterie

Het eten van producten die besmet zijn met de schadelijke Salmonella bacterie kan men (ernstig) ziek worden. De risico’s daarop zijn het hoogst bij mensen met een verminderde weerstand, ouderen, zwangere vrouwen en jonge kinderen. Je kunt de verpakkingen Ferrero Schokobons met de betreffende houdbaarheidsdatums terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug.

ferrero♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen