Mogelijk steentjes in Lidl Kania Erwtensoep

Foto: Lidl/productwaarschuwing

Supermarktketen Lidl is een terugroepactie gestart van Kania Erwtensoep. In het product kunnen kleine steentjes terecht zijn gekomen.

De terugroepactie geldt voor de Kania Erwtensoep in blik 800ml met streepjescode 20521714 en met houdbaarheidsdatum 09-2025.

In deze erwtensoep kunnen, vanuit de grondstof, kleine steentjes in de erwtensoep terecht zijn gekomen. Als je deze erwtensoep hebt gekocht verzoekt Lidl je dringend om deze soep niet te eten. Je kunt de blikken terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Kania Erwtensoep door Lidl Nederland kun je contact opnemen met de klantenservice van Lidl. De klantenservice kun je bereiken via e-mail op [email protected] en telefonisch via 020 – 709 50 39.

kania

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen