HEMA Fricandeau mogelijk besmet met poepbacterie

Foto: HEMA

Winkelketen HEMA is een terugroepactie gestart van HEMA Fricandeau. In het product is de schadelijke E. coli bacterie gevonden. Van deze bacterie kan met (ernstig) ziek worden.

De terugroepactie geldt voor de HEMA Fricandeau met artikelnummer 27906111 die is verkocht tussen 31 maart en 7 april 2023.

Tijdens een routinecontrole is de schadelijke bacterie E. Coli O157 gevonden. Het eten van producten die besmet zijn met deze bacterie zijn kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Terugbrengen

Heb je deze HEMA Fricandeau gekocht? Eet deze dan niet (meer). Breng het product terug naar een filiaal van HEMA. Het aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder de kassabon.

Als je na het eten van dit product maag- en darmklachten hebt gekregen, neem dan direct contact op met de huisarts. Voor meer informatie over deze terugroepactie van HEMA kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf via telefoonnummer 020 – 224 24 24.

Fricandeau

Bron: HEMA, 7 april 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen